Lieve jij, je droomt al jaren van het organiseren van bruiloften en wilt graag starten als weddingplanner OF je bent babs, fotograaf of een andere weddingleverancier.

Hoe word ik weddingplanner? Hoe krijg ik mijn werk en privé in balans? Hoe vind ik de klanten die bij mij passen?

Ik ben Marlijn, weddingplanner & maar ook..

 

Wedding coach voor trouwleveranciers!

Weddingplanner introduction

Wil jij weddingplanner worden? Dan is dit een mooie eerste stap voor jou. Tijdens dag vertel ik je alles over wie ik ben, wat ik doe en wat je tegenkomt in jouw nieuwe leven als weddingplanner. Op deze dag kom je er echt achter of dit iets voor jou is!

De tweede weddingplanner introduction gaat plaatsvinden in oktober en de derde in eind 2024/begin 2025! Er zijn een beperkt aantal plekken dus vol=vol.

Meld je nu aan voor de volgende editie en zet je naam op de wachtlijst: [email protected]

Weddingplanner course

Je besloten om de stap te nemen richting het ondernemerschap. Je wilt weddingplanner worden! In deze course leer je alles over het vak maar ook over wie jij wilt zijn als ondernemer. Deze course bestaat voor een gedeelte uit theorie maar je gaat voornamelijk praktisch aan de slag!

Je kunt je nu inschrijven voor de editie die in januari 2025 van start gaat! De inschrijvingen gaan hard. (Nog een aantal plekjes beschikbaar)

Schrijf je in via: [email protected]

The Wedding Master

Je bent werkzaam in de trouwbranche maar je hebt eigenlijk geen idee hoe je verder moet. ‘Hoe maak ik nu echt een goede start met mijn bedrijf?’ ‘Ik ben al maanden/jaren bezig maar ik zie maar geen vooruitgang’. 

Marflair Weddingplanner is in een jaar tijd ontzettend hard gegroeid. Maar ook ik heb niet de juiste ondersteuning en hulp gehad. 

Ik wil graag onderdeel zijn van jouw reis, maar vooral een coach zijn die ik zelf nooit heb gehad.

Wil je eens kletsen? Neem dan contact op via [email protected]