Lieve jij,

Je gaat trouwen! Of.. je hebt iets te vieren!

Een moment dat je voor de rest van je leven bij je zal dragen. Door de juiste planning te maken en creativiteit in te zetten waar nodig zullen jullie een dag beleven zonder stress.

Marlijn Dillen

Let's meet!

Je bent vast nieuwsgierig geworden naar wie ik ben. Ik ben Marlijn Dillen. Getrouwd met de leukste en beste videograaf van Nederland, en als je het mij vraagt van de wereld! In 2022 zijn wij getrouwd voor de wet en in 2023 trouwden we aan het prachtige Comomeer in Italië. Dat is de plek waar voor ons alles samenkomt, een unieke plek om te liefde te vieren.

Een van de meest romantische plekken op aarde, het Comomeer, zegt ook gelijk iets over mijn persoonlijkheid en over Marflair Weddingplanner. Marflair Weddingplanner staat voor een charmante persoonlijke uitstraling. Unieke, chique, en ontspannen evenementen en bruiloften organiseren is het meest bijzondere wat er is. Ik laat mensen graag stralen en optimaal genieten van hun dag. Daarnaast ben ik een enorme romanticus die van eenvoud houd, maar een tikkeltje extra ook kan waarderen. Als weddingplanner ben ik er echt voor jullie en voor jullie wensen!

“Overal waar ik kom let ik op mooie locaties, styling en goed eten.”

Wie ben ik als weddingplanner?

Ik werk met leveranciers die kwalitatief goed zijn en zal jullie deze altijd aanraden! Maar, natuurlijk staan jullie wensen altijd op nummer één. Your wish is my command!

Daarnaast zorg ik ervoor dat jullie heel de dag stralen van oor tot oor. Niets is te gek en alles is mogelijk! Ik denk graag met jullie in mogelijkheden waarbij we ons niet laten beperken.

Ook neem ik jullie persoonlijke verhaal mee tijdens het plannen van jullie bruiloft of evenement, hierdoor zal jullie dag echt een gouden randje krijgen! Dit kan heel emotioneel zijn of juist iets losser. Wat bij jullie persoonlijkheid past laten we door de dag heen schijnen!

wie-ben-ik-als

"Je kunt op Marlijn bouwen en rekenen. Ze kan snel schakelen in uitzonderlijke situaties en onder hoge druk zorgt ze dat jij stressvrij kunt genieten!"

funfacts

Fun facts over mij

01 Ik kan niet zonder

Sporten en eten. Een combinatie die gelukkig heel goed werkt. Hard sporten.. lekker eten!

02 Ik luister waarschijnlijk naar

Een goede podcast over lifestyle of het plannen van bruiloften en evenementen.

03 Mijn favoriete reisbestemming

By far Italië! Het uitzoeken en plannen hiervan duurt bij mij vaak langer dan de vakantie zelf…

04 Voor mijn eigen bruiloft

Verzorgde ik zelf de styling omdat ik dit graag zelf wilde regelen.

Ik leer jou graag kennen!

Gaan jullie trouwen? Heb je iets te vieren en ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan snel op deze diensten. Ze leiden je naar de pagina waar alle diensten te vinden zijn. Ik zie je daar!

HUWELIJKSAANZOEK

Wil jij je geliefde echt op een unieke wijze ten huwelijk vragen? Dan gaan we dit samen regelen! Van pracht locatie tot champagne en niet te vergeten: de ring!

Weddingplanner

Jullie dag van A tot Z geregeld inclusief ceremoniemeester op jullie mooiste dag. Samen zullen we de visie voor jullie dag tot leven brengen.

Ceremoniemeester

De grote lijnen van jullie trouwdag zijn al uitgedacht en vastgelegd. Ik help met het draaiboek en ben ceremoniemeester op jullie grote dag!