header

Kennismaken met elkaar is belangrijk voor een wederzijdse klik

& vertrouwen.

Daarom is er, voor dat we een echte start gaan maken, altijd eerst een kennismaking. Op deze manier krijgen jullie echt een goed beeld van wie ik ben en hoe ik werk.  In de onderstaande FAQ,  geef ik antwoord op de meest gestelde vragen.

where to begin?

Ik help jullie van begin tot eind met de planning, de locatie, muziek, catering, beveiliging.. Alles wat jullie nodig hebben om jullie dag of feest tot een succes te maken. Daarom neem alle stress bij jullie weg en maak ik jullie het zo makkelijk mogelijk.

We maken kennis met elkaar en bespreken jullie wensen. Daarna begin ik met het maken van een plan en zorg ik dat alles op rolletjes loopt. Alles wat jullie uit handen willen geven zal ik van A tot Z voor jullie regelen.

Zo zorgen we er samen voor dat de volledige focus ligt op genieten! Daarnaast ben ik ijzersterk in schakelen tijdens onverwachte situaties, dus paniek komt niet in mijn woordenboek voor.

Meest gestelde vragen

FAQ

Je kunt mij inhuren als weddingplanner en ceremoniemeester voor bruiloften. Verder organiseer ik evenementen als jubilea en grotere evenementen. Ook kun je mij inhuren om je huwelijksaanzoek te plannen en te regelen!

Dit is volledig afhankelijk van jullie wensen. Op mijn pagina ‘diensten’ staat alle informatie over bruiloften en evenementen. Dit zijn pakket prijzen die zijn berekend op een gemiddeld aantal uur wat staat voor het regelen van een bruiloft maar natuurlijk maak ik ook offertes op maat.

Het plannen van een bruiloft kan heel leuk zijn maar het geeft ook veel stress. Er moet aan zoveel gedacht worden! Eigenlijk is het bijna onmogelijk om dit alleen en stressvrij te doen. Voor je bruiloft wil je graag ontspannen zijn. Dan is het fijn dat iemand een plan maakt en volledig naar jullie wensen luistert. Op de dag zelf ben ik er vanaf het begin bij en zorg ik dat alles op rolletjes loopt!

Een zus, een zwager, een vriendin of neef ‘inhuren’ als ceremoniemeester is een enorme eer. Maar.. uit ervaring kan ik je vertellen dat deze persoon weinig tot niets mee zal krijgen van jullie grote dag! Deze persoon is continu bezig om ervoor te zorgen dat jullie dag loopt. Zonde toch? Dat is een van de redenen waarom je voor een ceremoniemeester zou moeten kiezen. Daarnaast weet een professioneel ceremoniemeester precies hoe te handelen in onverwachte situaties. 

De mooiste locaties en bruidsparen zijn verdeeld door heel Nederland, en zelfs daarbuiten! Zeker plan ik bruiloften buiten mijn eigen regio!

Your wish is my command! Ik luister naar de wensen van mijn klanten. Bij speciale verzoeken horen speciale mogelijkheden. Ik maak graag een offerte op maat voor jou/jullie!

Yes! Op 3 mei 2023 trouwde ik zelf aan het prachtige Comomeer in Italië. Ik ga heel graag met jullie mee op reis naar de dag van jullie dromen. Waar jullie ook naar toe gaan, alles is mogelijk!

Er zijn geen kosten voor een kennismakingsgesprek en het gesprek is geheel vrijblijvend!

Dit is volledig afhankelijk van jullie wensen. Kiezen jullie voor een volledig A tot Z weddingplanner pakket? Dan raad ik jullie aan om minimaal een jaar van te voren contact met mij op te nemen. Op deze manier kan ik ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is en jullie bruiloft kwalitatief heel sterk is!

Ik houd van mijn vak en dat betekent dat ik mijn taken uitvoer alsof het mijn eigen bruiloft of evenement is. Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn op een efficiënte en betrouwbare manier. Jullie komen niet voor verassingen te staan. 

Ik ben communicatief sterk en luister naar wat jullie wensen zijn. Deze wensen zijn voor mij de rode draad voor mijn werk. Ik ben in dienst van jullie en stel mij zeer professioneel op om jullie dag tot een groot succes te maken!

Onder aan de pagina is mijn privacy policy te vinden.

Natuurlijk is het mogelijk om zelf dingen te regelen.  We bespreken jullie wensen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin kunnen jullie precies aangeven wat jullie zelf willen regelen en wat ik voor jullie mag regelen.