Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden?

Find out more!

Wanneer je gaat trouwen of iets te vieren hebt wil je graag dat alles goed geregeld is. Ik help jullie graag bij het plannen van jullie bruiloft of evenement. We gaan samen opzoek naar de juiste leveranciers. Met mijn grote netwerk in de branche verzamelen we de juiste matches, helemaal naar jullie of jouw wens!

Diensten

Op deze pagina zijn mijn vaste pakketten te vinden, maar natuurlijk is het mogelijk om een offerte op maat aan te vragen. Wil je jouw evenement of bruiloft klein houden of juist heel groots aanpakken? Alles is mogelijk!

Let op: wij zullen onze prijzen vanaf 1 januari 2024 verhogen!

HUWELIJKSAANZOEK

Wil jij je geliefde op een unieke wijze ten huwelijk vragen? Ik ga je helpen! Van pracht locatie tot champagne en niet te vergeten: de ring! (vanaf €295,-)

 

Weddingplanner

Jullie dag van A tot Z geregeld inclusief ceremoniemeester op jullie mooiste dag. Samen zullen we de visie voor jullie dag tot leven brengen. (vanaf €3000,-)

 

Ceremoniemeester

De grote lijnen van jullie trouwdag zijn al uitgedacht en vastgelegd. Ik help met het draaiboek en ben ceremoniemeester op jullie grote dag! (vanaf €1400.-)

 

trouwen-in-het-buitenland

Vanaf €4000,-

Trouwen in het buitenland

Wauw! Jullie gaan trouwen in het buitenland. Welkom bij de club! Dit gaan jullie nooit meer vergeten. Maar.. wat is het fijn om dan iemand bij je te hebben die vloeiend Nederlands & Engels spreekt en zich redelijk kan redden in het Italiaans! Voor deze prachtige dromen zijn geen standaard pakketten te maken. In dit pakket werk ik met een uur prijs. Vergeet de reiskosten en verblijfplaats niet.

event-planner

Vanaf €75 per uur

Eventplanner

Tijdens een event wordt alles volledig naar jullie wensen aangepast. Dit kan een feest van 3 uur zijn of een hele dag. Contact met leveranciers houden is een tijdrovende klus. Daarnaast wil je graag dat de dag goed verloopt en dat je echt kunt genieten van jouw feest! Ik help je hier graag bij. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op. Ik maak graag een pakket op maat voor jullie!

Lees de succes verhalen 

& lieve woorden