Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden?

Find out more!

Wanneer je gaat trouwen of iets te vieren hebt wil je graag dat alles goed geregeld is. Ik help jullie graag bij het plannen van jullie bruiloft of evenement. We gaan samen opzoek naar de juiste leveranciers. Met mijn grote netwerk in de branche verzamelen we de juiste matches, helemaal naar jullie of jouw wens!

Diensten

Op deze pagina zijn mijn vaste pakketten te vinden, maar natuurlijk is het mogelijk om een offerte op maat aan te vragen. Willen jullie je bruiloft klein houden of juist heel groots aanpakken? Alles is mogelijk!

WEDDING COACH

Jullie weten niet waar jullie moeten beginnen, maar willen ook niet alles uit handen geven. Aan de hand van jullie wensen maken we samen een wedding plan. (vanaf €600)

 

Weddingplanner

Jullie dag van A tot Z geregeld inclusief ceremoniemeester op jullie mooiste dag. We brengen samen de visie van jullie dag tot leven! (vanaf €3900,-)

 

Ceremoniemeester

De grote lijnen van jullie trouwdag zijn al uitgedacht en vastgelegd. Ik maak het draaiboek en ben ceremoniemeester op jullie grote dag! (vanaf €1850.-)

 

Wilmard & Marlijn (363)

Vanaf €5500,-

Trouwen in het buitenland

Jullie gaan trouwen in het buitenland. Wauw! Dit gaan jullie nooit meer vergeten. Wat is het fijn om dan iemand bij je te hebben die vloeiend Nederlands & Engels spreekt. Voor deze prachtige dromen zijn geen standaard pakketten te maken. In dit pakket werk ik met een uur prijs. Vergeet de reiskosten en verblijfplaats niet. Als ervaringsdeskundige neem ik jullie graag mee op de reis van jullie leven. Are you ready for you big day?

Lees de succes verhalen 

& lieve woorden