The perfect getaway!

Trouwen, plannen, contacten, jurk passen.. Het is allemaal niet niks. Een vrij groot onderdeel van je leven vliegt er in een jaar tijd doorheen. Dit gaat sneller dan je verwacht en is eigenlijk zo voorbij. Vanaf het moment ‘we gaan over een jaar trouwen!’ tot ‘over een maandje is het al zover’. & dan komt ineens de realisatie. Ik heb even rust nodig, er even tussenuit! 

Een druk leven, sporten, vrienden, familie, werk.. Naast het plannen van een bruiloft ben je nog met veel meer andere dingen bezig. Je wilt immers dat alles op rolletjes blijft lopen. Maar na een tijdje zal je merken dat je alle leuke dingen niet meer goed tot je kan nemen. Dat is het moment om even een stapje terug te doen en op jezelf te passen. Je wilt als bruid en bruidegom graag zo ontspannen mogelijk zijn op jullie grote dag. 

Dit ervaarde ik de afgelopen tijd. Daarom namen we contact op met Angelien en Cor van de Pieper Horizon, de Pieper Horizon is dicht bij onze woonplaats Blokzijl, maar geeft ons toch het gevoel dat we even weg zijn! Terwijl ik deze blog aan het schrijven ben, dwalen mijn ogen af en toe even af naar buiten. We kijken hier de weilanden in, de schaapjes lopen om ons heen en verder is er alleen maar ultieme rust. 

Gisteren kwamen we aan en genoten we van de pasgeboren lammetjes. Door een brand bij de buren staan er nu meer schapen bij Angelien en Cor in de stal. Wat betekent dat er ook meer kleine lammetjes zijn. Geweldig om te zien dat dit er ook voor zorgt dat de Pieper Horizon echt een plek is voor jong en oud. Een ultiem vakantiegevoel, dichtbij huis. Althans, voor ons dan. 

Angelien zal jullie in alle liefde ontvangen en jullie verblijf zo fijn mogelijk maken! Ze maakt echt de lekkerste ontbijtjes met streekproducten en stiekem is Angelien een echt bak-talent. Vanmorgen kregen we heerlijke lemon curd rolls. (Ik moet nog in een trouwjurk Angelien… *knipoog*). 

Om vervolgens de calorieën er weer af te sporten ging Wilmard heerlijk hardlopen en deed ik een work-out in de tuin. Eentje waar je ‘u’ tegen zegt. Toen we de lemoncurd eraf hadden gesport was het tijd om lekker de hottub in te gaan. Wanneer je hebt genoten van de hottub kan je lekker bijkomen in 1 van de zitjes, binnen of buiten. 

Daarnaast is er een sauna, een sunshower, een massagestoel en een heerlijk bad waar je lekker met je wijntje of je kopje koffie tot rust kunt komen. Om vervolgens bij te komen van een ontspannen dag op de bank en met je boek op schoot de prachtige natuur in kijkt. En wanneer je nog energie over hebt… schoenen aan en wandelen maar. 

Voor ons was dit de ultieme getaway om nog even tot rust te komen voor onze eigen bruiloft. We hebben nog wat dingetjes besproken en de laatste mailtjes eruit gedaan naar onze weddingplanner. ‘s Avonds heerlijk gekookt, want ook daarvoor is echt alles aanwezig. Nog even in de hottub en dan lekker slapen… 

En wil je er gewoon even uit, wakker worden in de natuur maar hoeft al die luxe van jou niet? Kies dan voor het fan-tas-tische tiny house. Een huisje met alles erop en eraan, een heerlijke douche & infraroodsauna en van alle gemakken voorzien!

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de website van De Pieper Horizon: 

De Pieper Horizon – Home 

Lieve Angelien en Cor, wij hebben weer enorm genoten van ons verblijf bij jullie! Dankjewel!

Liefs,

Marlijn en Wilmard

 

Leave a Comment