B&M

De grote dag van Ben en Melanie was eindelijk daar. Samen met hen mocht ik het weddingplanner traject aan gaan. Dat betekent dat we een flinke tijd met elkaar zijn opgetrokken en dan ontstaat er een fijne band tussen klant en leverancier.

De dag van Ben en Melanie was rustig ingepland. Ik houd van dit soort bruiloften. ’S Morgens begonnen ze samen met een heerlijk ontbijt en maakten bruid en bruidegom zich klaar voor hun mooiste dag. Een bijzondere dag want precies op deze dag waren ze 10 jaar samen. Hoe speciaal is dat?

Het first look moment deden ze in het prachtige stadspark van Kampen. Een pareltje in alle seizoenen van het jaar. Daarna hebben ze op hun gemakje foto’s gemaakt en had ik alle tijd om alvast naar de locatie te gaan. Bloemijn verzorgde de bloemen en ik deed de aankleding voor binnen en buiten (meegenomen door het bruidspaar).

Rond 13:00u arriveerden de gasten en om 13:45u kon ik Ben bellen om te zeggen dat ze samen mochten komen. In een prachtige auto reden ze samen het gras op bij een mooie Stadsvilla in Zwolle. Om 14:00u begon de ceremonie maar eerst heb ik het bruidspaar even meegenomen voor een klein rust momentje. Even een kleine touch-up, even een slokje water en een keer zuchten. “Taking it all-in”. Het is nogal iets om zelf de hele dag in het middelpunt te staan. Daar mag je van genieten!

Toen de bruid samen met haar vader èn moeder naar het altaar wandelden was er een compleet kippenvel moment omdat tegelijkertijd de vader van de bruidegom een prachtig nummer speelde op de piano, je begrijpt wel.. alles kwam samen!

Na de ceremonie was het tijd voor een bakje koffie om vervolgens door te gaan naar de kerk. Een prachtige dienst vol liefde. Daarna was het natuurlijk tijd voor de taart! Het bruidspaar had gekozen voor een sweettable, perfect als je het mij vraagt. Er werd een prachtige speech gegeven door de vader van de bruid en daarna werd er geproost met een heerlijk glas champagne.

Tijdens het fotomoment met alle gasten had ik alle tijd om de tafels af te maken zodat deze klaar stond voor het diner. Het diner zou binnen plaatsvinden in de prachtige wintertuin maar het was 30 graden +… Dus kozen we er samen met het bruidspaar voor lekker buiten te eten. Toen alle gasten aan het eten waren zocht ik even een plekje op waar ik zelf snel iets kon eten om vervolgens het gastenboek te verplaatsen naar de feestlocatie en de cadeaus op de cadeautafel te leggen. Ik hing ook een groot lint klaar voor het bruidspaar. Een openingsdans paste eigenlijk niet zo goed bij Ben en Melanie. Daarom kozen ze ervoor om een mooi groot lint om de twee palen van de dansvloer te hangen in een prachtige strik. Het zag er zo mooi uit!

Om 20:30u begon het feest en toen de opening van het feest was geweest had ik alle ruimte om de bedankjes klaar te zetten voor de gasten.

En dan vliegt de avond voorbij.. B&M hadden een prachtig verzoek aan het einde van de avond. Samen de laatste dans dansen, hoe bijzonder is dat? Alle gasten gingen naar buiten en zij dansten in hun sprookje de laatste dans, om vervolgens naar buiten te komen in een zee van lampjes.

Lieve Ben & Melanie, bedankt voor jullie vertrouwen. Het was prachtig om onderdeel te zijn van jullie dag.

Liefs, Marlijn

 

 

Leave a Comment